Всички категории
EN

Начало>Новини

Цветоотделяне

Време: 2021-08-27 Хитове : 1

1. Разделяне на цветовете:

както подсказва името: Цветно разделяне на шаблоните чрез компютър

Използвайте компютъра, за да анализирате цветовете на шаблона, с точно съвпадение на цветовете, отколкото да направите дизайнерски модел. 

2. Направете модел на паттен. 

Моделът на ролката е изработен от висококачествена неръждаема стомана, повърхността 

Намалява ниско до след абразивна обработка използвайте износване на тъкани , , неръждаема стомана)

Затова вниманието на всички: Моделът валяк е една важна част от това кой ще повлияе на ценообразуването. сега използваме модели roller 2.0 версии. всяка стъпка, завършена от компютър, няма проблем с прецизността. 

3. Направете хартия за печат. 

правим хартиена основа за печат върху ролка за модели.

Слоят на основния материал се изисква да издържа на висока температура и силно налягане. Устойчивостта на висока температура обикновено е около 20 секунди за миг, а температурата е около 200 -230 ℃. И да има достатъчно сили. 

Под контрола на определена температура, налягане и време багрилото се прехвърля от хартията за печат към тъканта и след това навлиза в тъканта чрез дифузия, така че да се постигне целта на оцветяването

При по -висока температура цветът ще стане по -тъмен. 

Както знаем тъканта е различна от хартията, повърхността е неравна и има многобройни пори. Моделът върху хартията се пренася върху тъканта чрез нагряване и пресоване, като се използва сублимационното свойство на багрилото. В този процес качеството на хартията за печат директно определя ярката степен и нивото на цвета на плата 

Нормално тегло на хартията за печат 30gsm на Mts, различни тъкани изискват хартия с различно тегло. 

4. съвпадение дизайн агент с tansfter хартия и дигитален papettn отново. Не се уверете в грешка, а също и при намиране на проблем, изрязани директно от хартията, за да се избегнат ефектите на прибиране.

5. Използвайте трансферна печатаща машина. Също се нуждаете от контрална температура в процеса на печат. Осигурете качество на печат.

6. Екологично 

Поради елиминирането на мокро третиране в производствения процес на трансферен печат, няма изхвърляне на отпадъчни води, използвайте умиращ материал. Печатът е много екологичен

7. Процесът е прост, доставката е бърза и производството е много гъвкаво.

Като цяло трансферният печат е един от високоефективните печатни процеси。