Всички категории
EN

Начало>Новини

Печат на топлопренос (2)

Време: 2021-08-12 Хитове : 3

Печатането с топлопренос е нов метод за печат през 1950 -те години. Първо, багрилото (или пигментът) се използва за отпечатване на шарки върху хартия, за да се направи трансферна хартия, а след това багрилото (или пигментът) върху трансферната хартия се прехвърля върху текстил при определени условия. Трансферният печат се използва главно в продукти от полиестерни влакна, с подобряването на трансферния печат, в найлон, акрилонитрил, памук, конопена вълна също се използва широко.
Първо, технологията за печат интегрира зелено, опазване на околната среда, нисковъглеродни, енергоспестяващи, намаляване на емисиите и екология, което е голям пробив в технологията за печат на текстил. След това - пресова тъкан, меко усещане, ярък цвят, богати слоеве, добра въздухопропускливост
Нашата фабрика (ZHUJI KSM CO., LTD) има 26 -годишен печат за пренос на топлина. и ние сме много опитни в тази технология. досега имаме повече от 10000 XNUMX вида модели. Вярваме, че клиентите ще намерят модела, който им харесва.

3