Всички категории
EN

Начало>Новини

Доклад за разследване на ПАЗАРА НА ДОМАШНИЯ ТЕКСИЛ

Време: 2021-12-02 Хитове : 2

Резюме: Пазарният размер на китайската индустрия за производство на домашно обзавеждане се е разширил от 87.8 милиарда юана през 2012 г. до 290.1 милиарда юана през 2018 г., със сложен годишен темп на растеж от над 20%. През 2020 г. избухването на COVID-19 ще има известен ефект. въздействие върху персонализираната индустрия за обзавеждане на дома както в производствения, така и в персонализирания край, и размерът на пазара ще намалее. Въпреки това, след епидемията, индустрията за персонализирано обзавеждане на дома се очаква да продължи да се връща към пистата на бърз растеж. Изчислен при комбиниран темп на растеж от 15.2%, се очаква размерът на пазара на персонализирано обзавеждане на дома да се увеличи до 334.2 милиарда юана до 2024 г. .

Под действието на множество фактори като 5G, Интернет на нещата и бързото развитие на пазара за интернет декорация на дома, китайският пазар на интелигентен дом показва динамична тенденция на развитие. Данните показват, че от 2016 до 2020 г. размерът на пазара на интелигентен дом в Китай продължи да се разраства, през 2020 г. размерът на китайския пазар за интелигентен дом се е увеличил с 11.4% на годишна база до 170.5 милиарда юана. С подобряването на степента на проникване на пазара за декорация на дома в Интернет, се очаква мащабът на пазара на интелигентен дом в Китай да продължи разширяване и се очаква да надхвърли 200 милиарда юана до 2022 г.

Zhuji, Zhejinag има фабрика за домашен текстил ZHUJI KSM I&E CO.,LTD(https://www.zjksmtextile.com))

Тя изнася основно платове за Северна Америка, Южна Америка, Европа и други пазари. Според шефа тази година пазарът е наистина по-лош от предишните години, а всички разходи и морски транспорт са лудо покачване на цените, печалбата се е изпарила. Тази година беше наистина трудна. Надяваме се, че 2022 г. ще бъде добра година. 

 


Предишна: None

Следващия : Slub Voile въведение